1. Het bouwen van een nieuw schip

Het bouwen van een nieuw schip begint met uw verlanglijstje. Samen met u maken we dit lijstje compleet. Op alle onderdelen adviseren wij u. Aansluitend hopen we voor u aan het werk te mogen. Tijdens de bouw bent u van harte welkom op de werf om de voortgang te kunnen bekijken. Het zijn ook de momenten om met elkaar aan tafel te zitten om de laatste details te bespreken. Bij “de doop” ontvangt u de complimenten over het schip van uw gasten.

2. Nieuwbouw

Bij nieuwbouw werken wij graag samen met Gebr.Langenberg, teken- en ontwerpbureau met een eeuwenlange traditie. Hans Langenberg geeft nu leiding aan het bureau. Met de kennis en ervaring van meerdere generaties en de nieuwste design- en tekentechniek produceert hij gedegen en fraaie ontwerpen.

Wij zijn er trots op om, na een uitgebreide pitch, de nieuwe Langenberg NeXt Generation38 te mogen bouwen. Het ontwerp is voortgekomen uit de wens om degelijkheid, design en comfort samen te brengen. Naar ons idee is dit uitstekend gelukt.

De Langenberg NXG38 is het eerste model in een serie, die ontworpen gaat worden. Zowel kleinere- maar ook grotere modellen worden voorzien. Informeer er eens naar bij onze werf.

3. Keuze

Mocht u geen keuze kunnen maken uit de lijst van onze ontwerpen, dan kunt u overwegen een geheel nieuw schip te laten tekenen door de Gebr.Langenberg of een andere ontwerpbureau. De kosten zullen u zeker meevallen terwijl het eindresultaat exact aansluit bij uw wensen.

4. Inspiratie

Vooralsnog gaan wij er van uit dat u voldoende inspiratie vindt bij de huidige modellen. De schepen worden “standaard” aangeboden. Maar we kennen eigenlijk geen “standaard”. Standaard betekent bij ons al héél compleet. Ongetwijfeld heeft u heel eigen wensen. Van indeling tot techniek. U mag het zeggen…

In de specificatie- en prijslijst hebben we dan ook bewust sommige zaken niet uitgewerkt. U heeft de keuze uit tientallen opties. Laten we samen kijken wat de optie is, die bij u past.

Nieuwbouw film van de NXG38

Het gelaste casco gaat opweg naar de spuiter

Het joggelen van een borndiepvlet